Egy szekrény amelyben elférnek a tárgyaink, ugyanakkor átlátható és illik lakásunk belső stílusához?

Igen, ilyen az egyedileg tervezett beépített szekrény.


A beépített szekrények egyéni igényekre szabhatóságuk révén jól alkalmazkodnak lakásunk helyiségeinek igényéhez. Hálószobánkban a ruhák tárolására, előszobánkban a kabátok, cipők tárolására.

Egy jól megtervezett beépített szekrény, nem csak az előszoba vagy a hálószoba tartozéka lehet,de még akár a nappali bútorok kiegészítőjeként is megállja a helyét.
 

A modern, akár láthatatlan síneken futó görgő rendszereknek köszönhetően, a tolóajtók és görgős szekrények térelválasztó funkciót is betölthetnek.

Tervezésnél elsődleges a rendelkezésre álló hely maximális kihasználása, így a szekrények alakja kulcs fontosságú.
 

A beépített szekrény alakja lehet egyenes, "L" alakú sarok, lépcső alatti ferde vagy akár "U" alakú gardróbszoba forma.

A belső kialakítás az akasztós, polcos, fiókos részek számától és elrendezésétől függ leginkább. Talán itt a legfontosabb az alapos tervezés, hiszen ettől függ a tárolható használati tárgyak alakja és száma.
 

Az ésszerűen tervezett, jó tároló funkciókkal rendelkező beépített szekrény jelentősen megkönnyíti mindennapjainkat.

Ha beépített szekrényünk egyéni használatra készül, akkor a hálószoba a legmegfelelőbb hely számára. Azonban, ha az egész család használni fogja, akkor jobb hely lehet a nappali környéke, vagy valamelyik közlekedő.

 

Miután kiválasztottuk szekrényünk alakját, jöhet a kialakítás megtervezése.

Fontos különválasztanunk a nyitott állapotban látható bútor belsejét adó testet, és frontját amelyet csukott állapotban látunk. Az elsőnél, azaz a gardrób szekrény belsejénél a fő szempont a funkcionalitás, a másodiknál, a frontnál inkább a design a meghatározó.

 

Többnyire szekrényeink frontját az ajtók és leginkább azok betétjei adják. Az ajtó betét lehet laminált bútorlap, üveg, tükör, tapéta, vagy ezek bármilyen kombinációja. Kinézetüknek csak az Ön képzelete szabhat határt.

Gardróbszekrény szövetmintás ajtókkalGardróbszekrény szövetmintás ajtókkal

Milyen az Ön álom beépített
gardrób szekrénye?
Segítünk megtervezni!


Kérje díjmentes helyszíni felmérésünket!

Ha tetszik oldalunk, ossza meg ismerőseivel is!


[easy-social-share buttons="facebook,twitter,google,pinterest,linkedin" counters=0 counter_pos="right" style="button" template="default-retina"]