Szekrény és térelválasztó ajtók


Mai modern lakberendezés fontos elem a környezetbe illeszkedő tárolók, szekrények. A megfelelő ajtó kiválasztásával nem csak praktikussá tehetjük szekrényünket, hanem lakásunk vagy irodánk díszítőelemévé is.

Tolóajtó

Modern design és helykihasználás

Tolóajtóval készített beépített szekrény a legközkedveltebb típusa a szekrényeknek, hiszen ez a fajta gardróbszekrény elhúzott ajtókkal sem foglal el nagyobb területet, mint behúzott ajtókkal.

 • Modern design.
 • Alacsony helyigény.
 • Térelválasztásra is alkalmas.

Bővebben a tolóajtókról

Nyílóajtó

Hagyományos kinézet, maximális hozzáférhetőség.

Nyílóajtóval készített szekrények nagy előnye a többi ajtótípussal készítettel szemben, hogy ez az ajtó foglalja el a legkevesebb helyet a szekrény belsejéből, illetve ennél a típusnál lehet a legjobban hozzáférni a bent tárolt dolgokhoz.

 • Hagyományos design.
 • Keskeny szekrényeknél ideális.
 • Nyitást-csukást segítő rendszerek.

Bővebben a nyílóajtókról

Csuklóajtó

A kis mélységű és szélességű helyekhez.

Csuklóajtó használatának nagy előnye hogy mind a toló, mind a nyíló ajtó előnyeit magában hordozza. Ideális megoldás nyújt helyiségek könnyed elválasztásához is.

 • Kevés helyet vesz el a térből.
 • Könnyen variálható.
 • Elegáns megjelenést ad.

Bővebben a csuklóajtókról

Anyagminták

Anyagok és stílusok fától, a nyomatott képekig.

A beépített szekrény ajtók készítéséhez felhasználható anyagok tárháza óriási választékot kínál. Az anyagok kombinálásával teljességgel egyedi megjelenést adhatunk bútorunknak.

 • Hatalmas választék.
 • A kombinációs lehetőségek szinte végtelenek.
 • Harmónia a lakás többi burkolatával.

Bővebben a felhasználható anyagokról

A modern anyagoknak köszönhetően szekrényünk stílusa tovább formálható ízlésünkre.

Készüljön a beépített gardrób szekrény ajtaja bármilyen fajta bútorlapból, üvegből vagy akár tükörből is, további stílust adhatunk az ajtók osztásával, elrendezésével, illetve az egyes anyagok kombinálásával.
Az ajtók anyagát tekintve alapvetően kétféle oszás típus van. Amikor valódi osztáskánt két különböző anyagot illesztünk egymáshoz, és amikor "csak" díszosztással választjuk el többnyire az azonos anyagot.

Az osztások lehetnek vízszintesek, függőlegesek, de éppenséggel ferdék is. A különböző osztások variálásával akár speciális minták is kihozhatóak amelyek végig futnak a szekrény teljes területén. A minták is lehetnek szimmetrikusak és aszimmetrikusak.
Legkedveltebb osztásforma a két szín és anyag variálása a vízszintes osztással, talán ezt a variációt a legkönnyebb a lakás enteriőrjéhez igazítani.

A szekrény ajtókhoz használt vasalatok és profilok hatalmas szín, anyag és méret választékban álnak rendelkezésünkre. Rejtett vasalatokkal teljességgel minimalista designt adhatunk szekrényünk ajtóinak. A látható vasalatok oldalléceinek színe hozzá illeszthető az ajtólapok színéhez.

Milyen az Ön álom beépített
gardrób szekrénye?
Segítünk megtervezni!


Kérje díjmentes helyszíni felmérésünket!