Beépített szekrények alakok.


Egyedi igények alapján készített gardróbszekrény lehet egyenes egysoros, vagy párhuzamos kétsoros elrendezésű, ferde, esetleg "U" gardróbszoba, illetve "L" alakú sarokba való. Bármelyik típusról is legyen szó az optimális térkihasználás érdemes gardróbszekrényünket a padlótól a plafonig tervezni, hogy betöltse a teljes teret.
  • beepitett-szekreny-gardrobszoba-elrendezes
  • beepitett-szekreny-sarok-elrendezes
  • beepitett-szekreny-egyenes-elrendezes
  • beepitett-szekreny-tetoter-elrendezes

A tetőterek és a lépcsők alatti helyek elsődleges jellemzője a ferde mennyezet, ami megnehezíti a bútorozásukat. Az egyedileg készített beépített szekrények ötletesen tudják kihasználni a ferde falak adta tereket is. Az ilyen ferde szekrények jellemzője a belsőjük aszimmetriája és a csapott ajtók.

Az ilyen tetőtéri és lépcső alatti részek kihasználására több lehetőség is áll a rendelkezésünkre. A megszokott polcok, fiókok ajtórendszereken kívül, a kihúzható polc rendszer, a szabadon álló gurulós szekrények is jó megoldást jelentenek.
A szekrény elrendezése nagyban függ a hely adottságaitól, hogy mennyire hozzáférhető a ferde faltól vagy lépcsőtől. Ezeknél a speciális szekrényeknél sem kell lemondanunk a tárolók holmikhoz való igazításáról.
 

Térelválasztó funkciójú eltolható szekrények, tolóajtók, és a gardróbszoba ajtók esetében is fontos szempont, hogy a tolóajtó mindkét oldaláról esztétikus legyen és a szerelési illetve szerkezeti megoldások nem látszódhatnak.

Az "L" alakú beépített szekrényeket többnyire a szoba sarkába tervezzük. A jobb helykihasználás érdekében érdemes a sarkokba polcokat tervezni, de nem kell aggódnunk a fiókoktól sem, hiszen ezek a szoba közepe felé húzhatóak ki.

Milyen az Ön álom beépített
gardrób szekrénye?
Segítünk megtervezni!


Kérje díjmentes helyszíni felmérésünket!