Beépített szekrény tolóajtó, acél és alumínium vasalatokkal 10 év garanciával.


Mára a modern lakberendezés egyik fontos eleme a tolóajtó lett, legyen szó a beépített szekrények takarásáról vagy akár a térelválasztásról.

A kezdeti instabil és deformálódó ajtókat és szerelvényeiket, mára a professzionálisan megtervezett és gyártott alumínium sínek és görgők váltották. Az ilyen alumínium tolóajtó vasalatok előnye, hogy nem rozsdásodnak és szinte bármilyen magasságú tolóajtó készíthető a felhasználásukkal.
 

A tolóajtó vasalatokba a mai modern anyagválaszték közül szinte bármiből készülhet betét. A kombinácós lehetőségeknek csak a fantázia szab határt.

Talán a legközkedveltebb beépített szekrény tolóajtó még manapság is a tükör betéttel készült ajtó, amelyet minden esetbe biztonsági fóliával vonnak be. Nagy előnye, hogy optikailag megnagyobbítja és kivilágosítja a teret, ezért kis helyiségekben ideális ajtó választás.

A sínrendszerek lehetnek szimpla, dupla vagy akár tripla sínek is. Felhasználásuknak a hely és praktikum szab határt. Például a tripla sínes előnye, hogy az ajtók egymás mögé rendezhetőek, ezért a teljes nyílás kétharmada hozzáférhetővé válik.

Beépített térelválasztó szekrény, átlátszó tükrös tolóajtókkal.


Jó megoldás a tér stílusos elválasztásához és világos helyiség megtartásához.

beepitett_terelvalaszto_szekreny_keszites_2beepitett_terelvalaszto_szekreny_keszites

Milyen az Ön álom beépített
gardrób szekrénye?
Segítünk megtervezni!


Kérje díjmentes helyszíni felmérésünket!